EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!
The Best Traffic Exchange

2014. augusztus 12., kedd

Budapest - Pesterzsébet

Pesterzsébeti túra 2014.07.27


A budapesti túrázás az osztálytalálkozó alkalmából lett kitalálva és végre hajtva. Az időjárás kiszámíthatatlansága és a reggeli előre jelzésre reagálva úgy döntöttem nem az előre kiszemelt úton megyek a Normafára hanem egyik osztálytársammal Pesterzsébeten tettünk egy 25 km-es nagy kört, mivel ezen a környéken volt a Buli.


Első Látogatásunk a Wekerle telep (GCWeke)volt.

  • Egy erősen a múlt század elején ragadt táj mely nem fogott meg igazán.
  • a terület közepén egy nagy zárt park van ami az egész helyet kissé feljavítja
  • Itt a téren a játszó térnél található egy geocaching.com-os láda a GBGA-19 - Wekerle-center
A második állomásunk a Gubacsi puszta megnevezésű tájegység volt mely egy néhány hektáros erdőből és egy mocsaras részből áll. A hely felső része futóknak kiváló, de beljebb nagyon tele van hordva hulladékkal.
Itt is található egy láda a GCguba, amit szintén felkerestünk.
Harmadik állomásunk egy jellegzetes kinézetű Evangelikus templom (geocaching.com GBGA-20 Beke Church) volt, melyet egy heves esőzés miatt nagy kerülővel cserkésztünk be.

Negyedik állomásunk egy matuzsálem tűzoltó autó volt. Majd ezt követte egy újabb esőzés és egy Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola látogatás. 
Hatodik állomásunk pedig egy új játék egyik eleme volt. A játéknak a lényege, hogy minden megyében elrejtenek 25+1 ládát. A 25 ládának fel kell jegyezni az egyedi azonosítóját és ha mind meg van meg lehet keresni 26. bónusz ládát. Röviden ennyi, az itt felkeresett láda Bp 20.ládája.
Ezt követően felkerestük a "határ" erdőt, mely 3 kerület között helyezkedik el ahol megleltük a magyar utazó ügynökök temetőjét a Travelbug és Geocoin nyughelyet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése